Байерн Мюнхен проявява сериозен интерес към пореден играч на Хофенхайм.

...
Байерн Мюнхен проявява сериозен интерес към пореден играч на Хофенхайм.
Коментари Харесай

Байерн по петите на още един от Хофенхайм

Байерн Мюнхен демонстрира сериозен интерес към следващ състезател на Хофенхайм. Става дума за капитана на отбора Кевин Фогт, осведоми "Кикер ".

26-годишният футболист е повсеместен в отбранителен проект като може да играе сполучливо и при трима в защита, и при четирима. Заради това новият треньор на Байерн Нико Ковач е сложил Фогт в своя трансферен лист.

Соред "Билд ", хърватинът е декларирал на управлението, че желае да разполага с високия 194 сантиметра защитник. Той има контракт с Хофенхайм до 2020 като в него няма уговорка за откупуване, тъй че може и да излезе скъпо на баварците.

Ако бъде притеглен, Фогт ще бъде четвъртият футболист на Хофенхайм от лятото на 2017-а насам, който минава в Байерн. Това към този момент направиха Себастиан Руди, Никлас Зюле и Сандро Вагнер, а в това време към Байерн за подготовката ще се причисли и игралия през миналия сезон чартърен в Хофе Серж Гнабри.

В последната акция Фогт се разви извънредно доста и се трансформира в най-важния състезател на Юлиан Нагелсман. Въпреки височината си, той е много бърз и би паснал на стила на Байерн заради обстоятелството, че е доста сигурен в пасовете си. С 91% сполучливи пасове той е №1 по този индикатор през сезона, както и №1 по докосвания на топката - 2474.

Евентуален трансфер на Фогт приказва и за увеличаващата се възможност Жером Боатенг да бъде продаден. Германският национал на няколко пъти показа, че преди края на кариерата си би поиграл още един път в чужбина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР