Байерн (Мюнхен) продължава подготовката си в Катар, а един от

...
Байерн (Мюнхен) продължава подготовката си в Катар, а един от
Коментари Харесай

Салихамиджич е оптимист, че в Байерн са преодолели разочарованието от Световното първенство

Байерн (Мюнхен) продължава подготовката си в Катар, а един от ръководителите на клуба Хасан Салихамиджич е оптимист, че футболистите са преодолели другите си степени на отчаяние от Мондиал 2022 и ще се съсредоточат върху оставащата част от сезона. 

Байерн тренира шест дни в Доха, където немските национали, в това число Йошуа Кимих, Томас Мюлер и Джамал Мусиала, изгубиха с 1:2 против Япония в груповата фаза на шампионата. Нидерландците Матайс де Лихт и Дейли Блинд отпаднаха след осъществяване на дузпи на четвъртфиналите против Аржентина, до момента в който френските национали Кингсли Коман, Дайо Упамекано и Бенжамен Павар изгубиха против Аржентина на финала след осъществяване на 11-метрови удари от бялата точка. 

" Разбира се, че момчетата си спомниха за това. Проведохме няколко диалога с тях. Когато се върнеш в Байерн, е нещо друго. Момчетата имаха няколко седмици за отмора и в този момент се концентрират върху идващите си задания. Участвалите на Мондиал 2022 са в добра форма ", съобщи Салихадиджич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР