Байерн (Мюнхен) преодоля изоставане от десет точки в последната четвъртина

...
Байерн (Мюнхен) преодоля изоставане от десет точки в последната четвъртина
Коментари Харесай

Байерн навакса голям пасив в последната четвъртина и победи Анадолу Ефес

Байерн (Мюнхен) преодоля закъснение от 10 точки в последната четвъртина и победи Анадолу Ефес (Истанбул) като посетител със 74:71 (22:23, 20:14, 8:20, 24:14), с което германците завоюваха седмата си победа от девет мача в предварителната фаза на баскетболната Евролига. Така баварците заемат второ място в класирането, а водач е Барселона с баланс 7-1.

По-късно през днешния ден Барса играе деветия си мач за сезона и ще се изправи против някогашния си състезател Александър Везенков от гръцкия Олимпиакос, който е с 5-3.

Уейд Болдуин IV записа дабъл-дабъл за Байерн Мюнхен с 15 точки и 11 асистенции. За баварците, които вкараха единствено осем точки в третата четвърт, се отличиха още Джейлън Рейнолдс с 14 пункта, Пол Зипсър с 12 и седем асистенции, както и Нихад Дедович с 10 точки.

Тибор Плейс вкара 19 точки за Ефес, който спря серията си от три следващи победи и към този момент е с баланс 4-4. Шейн Ларкин се регистрира с 13 точки и седем асистенции, до момента в който Василие Мичич приключи с 12/4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР