Байерн (Мюнхен) представи официално последното си ново попълнение - 17-годишния

...
Байерн (Мюнхен) представи официално последното си ново попълнение - 17-годишния
Коментари Харесай

Салихамиджич: Матис Тел е един от най-големите таланти в Европа

Байерн (Мюнхен) показа публично последното си ново попълнение - 17-годишния френски нападател Матис Тел, който идва от Рен.

На баварците им се наложи да платят 28,5 милиона евро за правата на гения, който стана най-младият футболист, дебютирал за Рен на 16 години и 110 дни.

" Матис Тел е един от най-големите гении в Европа. Той е бърз, доста е добър механически и може да играе на разнообразни позиции. Като капитан на националния тим на Франция по 17 години стана европейски първенец тази година. Следим го от доста време и успяхме да го убедим да премине при нас. Горди сме, тъй като имаше доста клубове, които желаеха да го привлекат.
 Байерн (Мюнхен) изпревари конкуренцията за огромен френски гений
Байерн (Мюнхен) изпревари конкуренцията за огромен френски гений

Матис Тел към този момент е в баварската столица

Развитието на толкоз надарен футболист също е доста трогателен план за нас. Разбира се, Матис ще има потребност от време и от темп. Убедени сме, че го чака огромна кариера и ще помогне на тима ни ", разяснява спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич.

" Байерн е един от най-големите клубове в света. Нямам самообладание да се впусна в това предизвикателство. Преговорите със Салихамиджич и другите ръководители на клуба ме впечатлиха и убедиха, че би трябвало наложително да дойда в Мюнхен ", сподели френският младеж.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР