Байерн (Мюнхен) представи новите си попълнения Ерик Максим Чупо-Мотинг и

...
Байерн (Мюнхен) представи новите си попълнения Ерик Максим Чупо-Мотинг и
Коментари Харесай

Байерн представи Ерик-Максим Чупо-Мотинг и Буна Сар

Байерн (Мюнхен) показа новите си попълнения Ерик Максим Чупо-Мотинг и Буна Сар, които се причислиха към клуба в последния ден на трансферния прозорец. Чупо-Мотинг пристигна свободен сътрудник от Пари Сен Жермен, а Сар бек беше закупен от Марсилия.

" Супер благополучен съм, всичко стана доста бързо. Огромна чест е да играя за толкоз огромен клуб. Мисля, че с цел да си допустимо най-успешен, ти се нуждаеш от необятен състав. В Париж имахме доста огромна конкуренция в офанзива. За мен Роберт Левандовски е най-хубавият нападател в света, само че нито един нападател не може да изиграе всички мачове. Достатъчно самонадеян съм да кажа, че мога да оказа помощ на тима с моите качества. Не ми е значимо всички да имат положително мнение за мен. Аз съм радостен човек и в никакъв случай не трябва да забравяш от кое място си тръгнал. Трябва да се наслаждаваш на живота и желая да споделя това с хората. Много съм горделив да бъда там, където съм в този момент. Последните няколко месеца в действителност бяха натоварени. Имаше и други забавни оферти. Но когато пристигна това от Байерн, за мен беше огромна чест, това е актуалният победител в Шампионската лига. Байерн беше моят любимец още преди финалния шампионат, последните шест месеца бяха доста впечатляващи за клуба.

Щастлив съм, че в този момент съм тук. Разбира се, че разговарях с треньора. Той ясно ми съобщи, че ще е щастлив, в случай че дойде. Не приказваме за директна роля. Всички знаем, че Байерн разполага с Левандовски в офанзива. Но с тази стратегия всеки състезател е значим. Отстрани си мислиш: " Уау, тимът има толкоз доста звезди ". Аз обаче съм футболист и в отбора няма значение какъв брой си прочут. Никой не страда от звездомания и бях признат доста добре. Байерн е най-големият тим в Германия, тъй че за мен е огромна чест да играя тук. Исках да се върна в Германия. Аз съм от Хамбург, а в този момент съм в Мюнхен, който също е прекрасен град. Треньорът към момента не ми е споделил дали ще играя в четвъртък, ще би трябвало да изчакате тренировките през седмицата, само че ще бъда благополучен да изиграя първия си мач ", съобщи миналият през Стоук Сити 31-годишен Чупо-Мотинг.

" Впечатлението ми е доста положително, това е първият ми опит в чужбина и съм доста щастлив да бъда тук. Имам скъпи мемоари от петте ми години в Марсилия. Имах голям брой положителни моменти, а от време на време и сълзливи такива, които ме развиха като човек. Предсезонната контрола сред двата отбора беше основен миг за мен и доста съм благополучен, че съм тук. Приветстваха ме отлично и нека да спечелим доста титли. Аз съм следващата алтернатива в този тим. Бенжамен Павар може да играе както в профил, по този начин и в центъра на защитата. Те просто търсеха друг профил за десния бек. Взеха ме, с цел да дадат на тима още повече разновидности. Мачът против Дюрен е страхотна опция за нас да играем и да натрупаме убеденост. Трябва да подхождаш към всеки противник с почитание.

Руди Гарсия ме постави на тази позиция, дължа му доста. Това не беше наложително позицията, която ме представяше най-добре, само че той ме убеди, че мога да я запълня с моите качества. Работех старателно и в този момент аз също си мисля, че тя пасва на качествата ми. Дали прехвърлянето ще ми помогне за място в националния тим? Разбира се, че това е клуб, който притегля огромно внимание като сегашен европейски първенец. Аз обаче ще би трябвало да се представям добре на терена. Не се слагам напрегнат. Удоволствието и гордостта да бъда тук са огромни. Това е добра стъпка на моята възраст. Ще давам най-хубавото от себе си и ще работя старателно, с цел да се усъвършенствам и да оказвам помощ на тима ", показа 28-годишният Сар.
 Румениге: Не мога да си показва Бундеслигата да продължи да съществува в настоящия си тип
Румениге: Не мога да си показва Бундеслигата да продължи да съществува в настоящия си тип

" Ако скоро нямаме почитатели на стадионите, опасявам се, че футболът ще претърпи огромни вреди "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР