Байерн Мюнхен победи Бохум с 3:0 в мач от 20-я

...
Байерн Мюнхен победи Бохум с 3:0 в мач от 20-я
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен постигна класическа победа над Бохум

Байерн Мюнхен победи Бохум с 3:0 в мач от 20-я кръг на Бундеслигата. Головете за баварците бяха дело на Томас Мюлер, Серж Гнабри и Кингсли Коман. С тази победа Байерн остава на първа позиция с актив от 43 точки, до момента в който Бохум е 15-и с едвам 19 пункта на сметката си.

В 16-а минута бе първия по-сериозен късмет в срещата, откакто Ерик Максим Чупо-Мотинг доближи до прехвъплящо подаване в наказателното поле, само че ударът му с глава пропусна задачата, преминавайки вдясно от нея. В 35-а минута Серж Гнабри получи пас по трева на границата на назакателното поле и шутира към долния десен ъгъл, само че Мануел Риман от Бохум извади добър инстикт, с цел да блокира опита.

Томас Мюлер, четири минути преди края на полувремето, избяга от засадата и остана очи в очи с противниковия вратар, а нападателят невъзмутимо пусна топката около него, с цел да открие резултата в интерес на баварците.

В 64-а минута Кингсли Коман получи добър разсичащ пас по трева в наказателното поле и стреля зад тила на вратаря, с цел да удвои резултата в интерес на Байерн Мюнхен. Бохум опитваше да нападна и да играе атрактивен футбол, само че не успяваше да доближи до чисти голови положения.

Петнайсет минути преди края на мача Байерн получи правото да извърши дузпа. С осъществяването се нагърби Серж Гнабри, който не остави шансове на Мануел Риман, изпращайки топката неспасяемо в долния ляв ъгъл - 3:0. Малко по-късно Коман можеше да се разпише за повторно в срещата, само че ударът му мина на косъм от напречната греда.

В 85-а минута още веднъж Коман бе забъркан в забавна обстановка, откакто получи точно подаване от собствен съотборник и прати отсечен удар от границата на наказателното поле, само че топката прелетя над вратата. До края на мача нямаше повече чисти голови положения и Байерн Мюнхен се поздрави с трите точки, след типичен триумф над Бохум.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР