Байерн Мюнхен победи Байер Леверкузен с 4:0 в първия мач

...
Байерн Мюнхен победи Байер Леверкузен с 4:0 в първия мач
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен се върна на победния път след разгром над Байер Леверкузен

Байерн Мюнхен победи Байер Леверкузен с 4:0 в първия мач от 8-ия кръг на Бундеслигата. Лирой Сане, Джамал Мусиала, Садио Мане и Томас Мюлер се разписаха за баварците.

Домакинският напън на възпитаниците на Юлиан Нагелсман се отплати още в 3-ата минута, когато Лирой Сане откри резултата с удар от вътрешността на наказателното поле.

Шампионите продължиха да атакуват и удвоиха задатъка си. След като се регистрира с асистенция за първия гол, Джамал Мусиала повиши преднината на отбора си с компактен удар.

В края на първата част на стадион " Алианц Арена " в Мюнхен Садио Мане също бе прецизен с диагонален изстрел от границата на наказателното поле.

След паузата домакините продължиха да вършат това, което вършат най-добре - да нападат. Попадение на Садио Мане бе анулирано с ВАР заради засада.

Томас Мюлер също записа името си измежду реализаторите. Вратарят на гостите подари топката на немският национал, който я изпрати в опразнената врата, с цел да оформи крайния резултат.



Байерн Мюнхен е втори в класирането с актив от 15 точки, с две по-малко от водача Унион Берлин. Байер Леверкузен заема 16-ата позиция в подреждането с 5 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР