Байерн Мюнхен обяви официално привличането на защитника Саша Боей от

...
Байерн Мюнхен обяви официално привличането на защитника Саша Боей от
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен обяви трансфера на френския защитник Саша Боей

Байерн Мюнхен разгласи публично привличането на бранителя Саша Боей от Галатасарай. 23-годишният френски бек е подписал контракт с баварците до лятото на 2028 година Байерн ще заплати на истанбулския гранд 30 милиона евро обезпечена трансферна сума, като са планувани и още 5 милиона евро под формата на бонуси. Освен това Галатасарай ще има % от бъдеща продажба на футболиста, като част от сделката е и да се изиграят два другарски мача сред двата клуба, от които 50% от облагата от билети да отиде за турците.

Саша Боей изигра 31 мача и вкара 2 гола за Галатасарай през сезона, като се причисли към истанбулци през 2021 година, откакто преди този момент игра за Рен и Дижон.

„ Това е сбъдната фантазия за мен. За мен е чест, че ще мога да играя за подобен огромен клуб като Байерн. Наистина чакам с неспокойствие новия си тим и опцията да играя с всички тези страхотни играчи в бъдеще. Като състезател аз съм бранител, който обича да нападна, също толкоз благополучен съм да вземам участие както в предни позиции, по този начин и в отбрана “, съобщи Саша Боей.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР