Байерн Мюнхен никога не е имал репутацията на тим, в

...
Байерн Мюнхен никога не е имал репутацията на тим, в
Коментари Харесай

Нагелсман: Имаме нужда от наследник на лидера Алаба в съблекалнята

Байерн Мюнхен в никакъв случай не е имал репутацията на отбор, в който липсва водачеството, само че наподобява, че старши-треньорът Юлиан Нагелсман е усетил точно това, откакто натрупа прочут опит отпред на отбора. Той даже прикани възпитаниците му да се стегнат и да показват това, което Давид Алаба правеше, когато бе в сърцето на защитата.

„ Комуникацията е доста значима за нас. Изгубихме Алаба, който говореше доста - както в съблекалнята, по този начин и на терена. Сега разполагаме с играчи, които са привикнали други хора да упражняват сходна роля. Налага им се обаче да израснат в сходна роля, даже част от тях да не са родени водачи “, сподели Нагелсман по време на конференцията преди реванша с Ред Бул Залцбург в Шампионската лига.

Наистина звучи необичайно, че в този отбор на Байерн няма сходни хора с оглед обстоятелството, че там към момента играят Мануел Нойер, Томас Мюлер и Роберт Левандовски, само че нашият взор е вероятен само извън.

Мюнхен позволи изненада в първия 1/8-финал, когато се наложи да преследва равенството 1:1 против „ биковете “, а в този момент в баварската столица успеха е наложителна. Това няма по какъв начин да не внесе в допълнение напрежение в отбора, който и без друго записа някои неуверени резултати във вътрешното състезание.

Срещата сред Байерн Мюнхен и Ред Бул Залцбург е довечера от 22:00 часа българско време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР