Байерн (Мюнхен) - Манчестър Юнайтед е гвоздеят в програмата на

...
Байерн (Мюнхен) - Манчестър Юнайтед е гвоздеят в програмата на
Коментари Харесай

Байерн и Манчестър Юнайтед се изправят един срещу друг в свиреп сблъсък

Байерн (Мюнхен) - Манчестър Юнайтед е гвоздеят в програмата на мачовете от Шампионската лига през днешния ден. Два от огромните европейски гранда се изправят един против различен на " Алианц Арена " в Мюнхен от 22:00 часа българско време.

" Червените дяволи " се завръщат в най-престижния европейски клубен шампионат след година неявяване, като им следва едно от най-тежките вероятни тествания.
 Хари Кейн предизвести: Манчестър Юнайтед е ранен и може да бъде доста рисков
Хари Кейн предизвести: Манчестър Юнайтед е ранен и може да бъде доста рисков

Манчестър Юнайтед е в рецесия и наподобява в най-лошия интервал пътува до Мюнхен

Допълнителен проблем за мениджъра на Юнайтед Ерик загар Хаг е слабата форма на тима и доста травми. В последния си мач във Висшата лига Юнайтед записа тежка домакинска загуба от Брайтън с 1:3, а преди този момент записва и проваляне от Арсенал в Лондон.

Байерн Мюнхен също не стартира сезона по най-хубавия метод, откакто загуби дуела за Суперкупата против Лайпциг с 0:3, само че по-късно баварците победиха Вердер, Аугсбург и Борусия Мьонхенгладбах, преди да създадат тъждество с Байер Леверкузен в петък.

Добрата вест за треньора Томас Тухел е, че новото попълнение Хари Кейн нямаше потребност от време за акомодация и стартира незабавно да бележи голове, като към този момент има четири попадения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР