Байерн Мюнхен изхвърли Барселона от Шампионската лига. Немският колос би

...
Байерн Мюнхен изхвърли Барселона от Шампионската лига. Немският колос би
Коментари Харесай

Байерн изрита Барселона от Шампионската лига

Байерн Мюнхен изхвърли Барселона от Шампионската лига. Немският исполин би " каталунците " с 3:0 в мач от последния VI кръг на Група " Е " и завърши с цялостен актив от 18 т. Испанците останаха трети със 7 т. За елиминациите продължава и Бенфика след 2:0 над Динамо Киев в Лисабон.

Барса остана отвън елиминациите за пръв път от 21 години, само че напролет ще взе участие в Лига Европа. " Това бе абдикация от европейския футболен хайлайф, Барса към този момент не принадлежи там. Те бяха толкоз слаби в Мюнхен, че Байерн ги би като че ли по обвързване, по табиет и без да излиза от трета скорост. Беше тъжно да се гледа - изтощен тигър, който даже не е гладен, раздира някакво кърмаче ", разяснява мадридският в. " Ас ".

" Те са по-добри от нас във всичко, видя се ясно каква е разликата сред нас и Байерн. Нивото ни е ниско, това е действителността. Аз и не съм очаквал друго, когато пристигнах в клуба. Бях наясно с какво се понечвам ", призна треньорът на Барса Шави Ернандес.

" Играчите направиха всичко допустимо, дори повече. Тъжно ни е, само че сме длъжни да гледаме напред и да продължим да работим, с цел да променим комплицираната спортна и икономическа обстановка, в която се намираме ", разяснява президентът Жоан Лапорта.

Снеговалеж над Северна Италия отсрочи с 24 часа основния мач в Група " F " Аталанта - Виляреал, които спорят за второто място. Преди конфликта в Бергамо нощес домакините бяха с 6 т., а " жълтата подводница " - със 7.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР