Байерн Мюнхен изчаква за първия най-голям европейски трансфер, за да

...
Байерн Мюнхен изчаква за първия най-голям европейски трансфер, за да
Коментари Харесай

Румениге: Байерн изчаква „домино ефекта“ на трансферния пазар

Байерн Мюнхен изчаква за първия максимален европейски трансфер, с цел да се задейства и да укрепи състава си за идния сезон, съобщи изпълнителният шеф Карл-Хайнц Румениге. Баварският гранд към този момент подписа със международните първенци на Франция от Мондиала в Русия Бенжамен Павар и Лука Ернандес, само че почитателите желаят още нови играчи, с цел да се конкурират с водещите европейски клубове в Шампионска лига, където мюнхенци победиха за последно през 2013.

„ Днес е 8 юли. Знам, че търпението не е една от чертите на нашите почитатели “, показа Румениге пред публицисти на формалното показване на бранителя Ернандес. Трансферният прозорец е отворен до 2 септември. Ние към момента сме подготвени да вземем топ състезател. До момента не е имало трансфер, който да се смята за „ домино резултат “, изясни той.

Байерн победи с Бундеслигата и Купата на Германия, с цел да реализира домакински дубъл, само че отпадна на осминафиналите в Шампионска лига от бъдещия първенец Ливърпул. „ Ние изчакваме, всички клубове изчакват за първия огромен трансфер, тъй като това ще отключи още огромни прехвърляния. Ние сме в добра позиция и сме задоволително търпеливи “, добави изпълнителният шеф.

Байерн открива акцията си в Бундеслигата с домакинство на Херта Берлин на 16 август. „ Разбирам, че хората чакат огромна покупка от Байерн. Но въобще не съм обезпокоен. Остават още два месеца. Ще разполагаме с доста конкурентен тим. Целите ни няма да са по-малки спрямо предходния сезон. Не си мислете, че няма да имаме състав, кадърен да завоюва осма поредна купа на Германия и да реализира доста и в останалите шампионати “, приключи Румениге. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР