Байерн (Мюнхен) иска да привлече вратар след контузията на капитана

...
Байерн (Мюнхен) иска да привлече вратар след контузията на капитана
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: Байерн задължително трябва да вземе вратар

Байерн (Мюнхен) желае да притегли вратар след травмата на капитана на Германия Мануел Нойер, само че вариантите на трансферния пазар през зимния интервал са лимитирани, сподели треньорът Юлиан Нагелсман.

На конференция в Доха, Катар, в края на едноседмичния подготвителен лагер преди подновяването на сезона в Бундеслигата идната седмица, Нагелсман съобщи, че до момента в който 34-годишният Свен Улрайх е подготвен да се намеси на мястото на Нойер, клубът към момента има потребност различен пазач.

" Нашата работа е да разгледаме пазара, макар че е мъчно през зимата да си намерим вратар, защото няма толкоз доста благоприятни условия, които са рационални за нас.

Това е комплициран пазар, този за вратарите. Опитваме се да създадем нещо. Улрайх се оправя добре в тренировките тук, само че ние сме длъжни да притеглим още един вратар, без значение кой е номер едно или номер две ", сподели Нагелсман.

Нойер е навън до края на сезона, откакто претърпя интервенция на счупена кост след случай на ски.

Вратарят, който беше част от тима на Германия, който отпадна от Световното състезание в първия кръг, получи фрактура на подбедрицата.

Нагелсман сподели, че изборът зад Улрайх е стеснен до по-млади вратари, в това число 19-годишния Йоханес Шенк, без опит в мачове в Бундеслигата.

Байерн е водач в класирането и възобновява преследването си на рекордна 11-а поредна купа в лигата против Република България Лайпциг на 20 януари. Единствената им инспекция е против австрийския Република България Залцбург в петък.

" Искаме да се подготвим за огромния мач против противника от Бундеслигата Република България Лайпциг идната седмица. Контролата с Република България Залцбург ще бъде цялостен мач за тези, които най-вероятно ще бъдат в стартовите 11 за състезание ", приключи Нагелсман.

Байерн, който има четири точки преднина от Фрайбург на върха в Бундеслигата и шест пред третия Република България Лайпциг, се изправя против Пари Сен Жермен в осминафиналите на Шампионската лига идващия месец.
 Ян Зомер притиска Борусия (Мьонхенгладбах), желае трансфер в Байерн (Мюнхен)
Ян Зомер притиска Борусия (Мьонхенгладбах), желае трансфер в Байерн (Мюнхен)

Първата оферта на баварците бе в размер на малко под 5 милиона евро не устройваше Борусия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР