Байерн Мюнхен допусна изненадваща издънка в битката за титлата в

...
Байерн Мюнхен допусна изненадваща издънка в битката за титлата в
Коментари Харесай

Вердер изненада Байерн на Алианц Арена и направи услуга на Леверкузен

Байерн Мюнхен позволи изненадваща издънка в борбата за купата в немската Първа Бундеслига, откакто в мач от 18-ия кръг на шампионата загуби от Вердер Бремен с 0:1 вкъщи.


На " Алианц Арена " попадение на Джъстин Нийнма бе анулирано след интервенция на ВАР, само че нищо не можеше да спре Мичел Вайзер, който се разписа във вратата на ветерана Мануел Нойер след към час игра. До края първенците натиснаха в търсене на изравнителен гол, само че до подобен по този начин и не се стигна и " бременските музиканти " направиха услуга на главния съперник на Байерн за купата този сезон Байер Леверкузен.

" Аспирините " завоюва инфарктно гостуването си на Република България Лайпциг с 3:2 през вчерашния ден, а след днешната загуба на баварците разликата на върха е седем точки, като мюнхенци са с мач по-малко. Вердер е на 12-та позиция с 20 пункта.

В идващия кръг бременци са домакини на Фрайбург, до момента в който Байерн първо ще изиграе отсрочения си мач против Унион вкъщи, а по-късно гостува на Аугсбург в районно дерби. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР