Байерн може и да спечели дербито с Борусия Дортмунд с

...
Байерн може и да спечели дербито с Борусия Дортмунд с
Коментари Харесай

Звезди на "Байерн" се сбили на тренировка

" Байерн " може и да завоюва дербито с " Борусия " Дортмунд с 5:0, само че ситуацията в клуба не е спокойна, макар че след безапелационния триумф баварците се върнаха на върха в Бундеслигата.

Според " Билд " в състава на отбора от Мюнхен продължава да има напрежение, а на последната подготовка две от звездите - Роберт Левандовски и Кингсли Коман, стигнали до юмручен пердах. Всичко почнало със словесна престрелка и траяло със битка. Само навременната интервенция на съотборниците им Никлас Зюле и Жером Боатенг предотвратила по-сериозно меле.

Треньорът Нико Ковач решил да не се намесва и даже не изгонил двамата виновници за абсурда, а заниманието траяло нормнално. Очаква се Ковач да разгласи за възможни санкции на конференцията си преди турнирния мач с " Фортуна " Дюселдорф.

Интересното е, че единствено преди два дни един от участниците в багра - Роберт Левандовски, разгласява в " Инстаграм " своя фотография, на която е подготвен да нападна боксова круша. Публикацията му е съпроводена от надпис " Усиленият труд се отплаща ".
View this post on Instagram
Hard work always pays off #workout

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) on Apr 9, 2019 at 10:28am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР