Байер (Леверзкузен) и завършиха наравно 0:0 в мач от 29-ия

...
Байер (Леверзкузен) и завършиха наравно 0:0 в мач от 29-ия
Коментари Харесай

Формално нарушение отмени дузпа в полза на Байер срещу Бохум

Байер (Леверзкузен) и приключиха наедно 0:0 в мач от 29-ия кръг на та. Двата отбора опитваха да се надиграват през първата част, само че единственото състояние пристигна на сметката на домакините три минути преди края, когато Данило Данило Соареш стреля в горната греда на.

Най-интересното състояние в мача се случи в 64-ата минута, когато “аспирините ” получиха опция да изпълнят дузпа за нарушаване против. Бразилецът пое топката и потегли да навлиза на скорост в наказателното поле, където бе повален от защитник на. застана зад топката и подхлъзвайки се я прати в мрежата, само че видеоповторение сподели, че той е докоснал топката с двата си крайници, което е нарушаване на разпоредбите и дузпата бе сменена с заобиколен свободен удар в интерес на домакините.

В идващите минути играчите на Херардо Сеоане подвигнаха оборотите и се задържаха в по-големи интервали към наказателното поле на гостите, само че не съумяха да основат действителни голови положения. стачкува бурно и две минути преди края на постоянното време, когато искаше на сметката на неговия отбор да бъде отсъдена втора дузпа, откакто защитник го закачи в наказателното поле и не съумя да играе с топката, само че съдията изрично сподели, че ще остави играта да продължи. С тази точка продължава да заема третото място в класирането с 52 точки от 29 мача, а има 36 и е 12-и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР