Байер (Леверкузен) стори всичко по силите си, за да надвие

...
Байер (Леверкузен) стори всичко по силите си, за да надвие
Коментари Харесай

Късметът не беше с Леверкузен срещу Фрайбург

Байер (Леверкузен) стори всичко по силите си, с цел да надвие Фрайбург, само че в последна сметка шансът обърна тил на домакините и мачът от 12-ия кръг на Бундеслигата приключи 1:1. По този метод “аспирините” са чак девети, а гостите им са трети - на 3 точки от първото място.

Още в 3-ата минута гредата спря футболистите на Байер, откакто шут на Керем Демирбай се отби в напречния дирек. Това се случи след осъществяване на непряк-свободен удар, отсъден за нарушаване на разпоредбите от страна на вратаря Марк Флекен, който след комично падение се принуди да играе с топката в два следващи случая при осъществяване на навън.

Две минути по-късно отборът на Фрайбург отигра чудесно заучено осъществяване на корнер и Лукас Хьолер беше прецизен с глава - 0:1.

One for the #DiabyArmy pic.twitter.com/DiuozpLJ9u
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) November 23, 2019
Леверкузен изравни в 36-ата посредством новото си попълнение Муса Диаби, който беше притеглен от Пари Сен Жермен. Тъмнокожият футболист имаше още няколко благоприятни условия, само че топката не искаше да влезе в мрежата. Голям пропуск направи и Кевин Фоланд, който на метър от голлинията не съумя да осъществя.

Идната седмица ще е тежка за Байер, тъй като във вторник отборът гостува на Локомотив (Москва) в Шампионската лига, а по-късно през уикенда ще пътува и до Мюнхен за конфликт с първенеца Байерн.

Фрайбург също ще бъде измежду акцентите на идния кръг, тъй като ще спори с водача Борусия (Мьонхенгладбах). СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 12 кръг, събота 23 ноември  Байер Леверкузен 1:1краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР