Байер (Леверкузен) си осигури безпроблемно класиране за финалата в турнира

...
Байер (Леверкузен) си осигури безпроблемно класиране за финалата в турнира
Коментари Харесай

Шаби Алонсо и Леверкузен вървят към дубъл след 40-ти мач без загуба

Байер (Леверкузен) си обезпечи безпроблемно класиране за финалата в шампионата за Купата на Германия и направи нова огромна крачка към завоюването на първия в клубната история домакински дубъл.

На своя " Бай Арена " " аспирините " победиха с 4:0 втородивизионния Фортуна (Дюселдорф) и удължиха серията си без загуба този сезон на 40 мача във всички шампионати. Домакините взеха решение всичко още през първото полувреме, което приключи 3:0 в тяхна изгода. Нидерландецът Жереми Фримпонг откри още в седмата минута, а в 20-ата Амин Адли от Мароко повиши на 2:0, съобщи БНР.

Германският национал Флориан Виртц бе прецизен за 3:0 10 минути преди почивката, а още веднъж той оформи крайния резултат от дузпа в 60-ата минута. В края на мача в игра за Байер се завърна и голмайсторът на отбора Виктор Бонифас, който от края на предходната година лекуваше травма в слабините.

Във финала на 25 май футболистите на Шаби Алонсо, които водят с 13 точки пред Байерн в Бундеслигата, ще играят с различен втородивизионен тим - Кайзерслаутерн.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР