Байер Леверкузен продължава да показва изключителна форма в Бундеслигата, като

...
Байер Леверкузен продължава да показва изключителна форма в Бундеслигата, като
Коментари Харесай

Байер Леверкузен продължава да гази в Бундеслигата

Байер Леверкузен продължава да демонстрира изключителна форма в Бундеслигата, като в десетия кръг се наложи над Хофенхайм като посетител с 3:2. " Аспирините " дръпнаха с 2:0 след първото полувреме с попадения на Флориан Вирц и Алекс Грималдо.

Хофенхайм обаче сподели темперамент, като изравни с помощта на Антон Стах и Воут Вегхорст. Грималдо донесе трите точки на Леверкузен с втория си гол 20 минути преди края на мача.
 Зандхаузен - Байер (Леверкузен) 2:5 в мач за Купата на Германия
Лидерът в Бундеслигата продължава напред за Купата на Германия

Байер (Леверкузен) разгроми Зандхаузен

Отборът на Шаби Алонсо към този момент има 9 победи и единствено едно тъждество в шампионата и с 28 точки води безапелационно. Хофенхайм продължава да бъде в първата половина на таблицата.

Айнтрахт Франкфурт, който в профил Левски в плейофите на Лигата на конференциите, потвърди, че е във зъходяща форма, като се наложи над участника в Шампионската лига Унион с 3:0 в Берлин. Омар Мармуш вкара два гола за отбора от Франкфурт преди почивката, Начо оформи крайното 3:0. Айнтрахт е на седмо място в Бундеслигата.

Фрайбург и Борусия Мьонхенгладбах направиха зрелищно тъждество - 3:3, като Винченцо Грифо изравни за домакините в 94-ата минута. Преди това Лукас Холер бе извел Фрайбург напред, само че Борусия направи впечатляващ поврат до 3:1 с попадения на Теосон Зиебачу, Аласан Плеа и Юлиан Вайгъл. Ноа Вайсхауп върна очакванията за Фрайбург, преди Грифо да им донесе точката в последните секунди.

Майнц 05 поднедес огромната изненада, като се наложи над Република България Лайпциг с 2:0 вкъщи. Головете паднаха в последния четвърт част на мача, като точни за домакините бяха Джае-сун Ли и Леандро Барейро. Това бе първа победа за Майнц през сезона, който се измъкна от последното място, където остана Кьолн. Това бе второ проваляне за отбора от Лайпциг, който остава на пета позиция.
 От Байерн с публична информация за Де Лихт
От Байерн с публична информация за Де Лихт

Ето детайлности

Кьолн и Аугсбург не излъчиха победител - 1:1. Линтон Маина откри резултата за " козлите ", а Филип Тиц изравни още в средата на първата част.

Срещи от 10-ия кръг на футболното състезание на Германия:

Унион Берлин - Айнтрахт Франкфурт - 0:3 Фрайбург - Борусия Мьонхенгладбах - 3:3 Майнц 05 - Република България Лайпциг - 2:0 Кьолн - Аугсбург - 1:1 Хофенхайм - Байер Леверкузен - 2:3
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР