Байер Леверкузен не възнамерява да изслуша каквато и да било

...
Байер Леверкузен не възнамерява да изслуша каквато и да било
Коментари Харесай

Леверкузен не слуша оферти за звездата си до лятото на 2019-а

Байер Леверкузен не има намерение да изслуша каквато и да било оферта за своето крило Леон Бейли до лятото на 2019 година. Едва тогава „ аспирините” биха били склонни да обсъдят разлъка с 20-годишният ямаец.

Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал постоянно се свързват с името на бързоногия техничар, който към този момент е повече от основна фигура за немския отбор. Доскоро се вярваше, че Леверкузен би изискал сума от 97 милиона паунда за играча си, в случай че пристигнеха предложения преди идната акция. Очевидно обаче в Байер са трансформирали гледището си с оглед чудесното показване в Бундеслигата.

„ Аспирините” се борят за второто място в подреждането с Република България Лайпциг, като след 21 изиграни кръга двата отбора имат по 35 точки. Четвъртият Борусия Дортмунд и петият Шалке 04 не са чак толкоз надалеч обратно (и двата с по 34 пункта), само че въпреки всичко Леверкузен има действителен късмет да се пребори за място в Шампионската лига през идния сезон. За последно отборът игра в шампионата на огромните през сезон 2014/2015, когато отпадна след дузпи от Атлетико Мадрид в 1/8-финалите.

В дебютния си сезон с екипа на Леверкузен Бейли се показва повече от чудесн. В 18-те си турнирни мача дотук той има 8 гола и 5 асистенции. По неговия контракт с клуба остават още 4 години и половина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР