Байер (Леверкузен) изпревари няколко клуба от английската Висша лига и

...
Байер (Леверкузен) изпревари няколко клуба от английската Висша лига и
Коментари Харесай

Байер привлече белгийския тийнейджър Ноа Мбамба от Брюж

Байер (Леверкузен) изпревари няколко клуба от британската Висша лига и подписа контракт с високо котирания белгийски младеж от Брюж Ноа Мбамба. 18-годишният Мбамба е отбранителен халф и играе на националния тим на Белгия до 19 години. Той подписа договор с клуба от Бундеслигата до месец юни 2028 година. 

Договорът на Мбамба с Брюж бе до края на сезона. Той има 14 мача за тима в Юпилер лигата, както и 3 срещи в Шампионската лига през предишния сезон, само че не е играл за първия отбор през тази акция, откакто стана ясно, че той не желае да възобнови контракта си. Челси и Кристъл Палас също имаха интерес към гения. 

" Харесвам немския футбол, а Байер е прочут в това, че дава най-хубавите благоприятни условия на младите футболисти да стигнат до най-високо равнище ", съобщи Мбамба, представен клуба. " Мбамба има отлична техника и е висок и бърз. Ако продължи да се развива на това равнище, ще бъде кадърен да играе значима роля в нашия тим в бъдеще ", сподели за него спортният шеф на Леверкузен Симон Ролф. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР