Байдън публично признава седмото си внуче за първи път

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън публично призна седмото си
Коментари Харесай

Президентът на Съединените щати Джо Байдън публично призна седмото си внуче за първи път, след като беше подложен на критики от републиканците заради сдържаността си да говори за детето.

В изявление за списание People Байдън каза, че неговата внучка Navy, четиригодишно момиченце, родено от сина му Хънтър, не е политически проблем, а „семеен въпрос“.

„Нашият син Хънтър и майката на Нави, Лъндън, работят заедно, за да насърчат връзка, която е в най-добрия интерес на дъщеря им, запазвайки поверителността й, доколкото е възможно занапред“, каза Байдън в изявление, публикувано в петък.

Байдън каза, че той и съпругата му Джил „искат само най-доброто за всички наши внуци, включително флота“.

Елиз Стефаник, четвъртата най-високопоставена републиканка в Камарата на представителите на САЩ, по-рано този месец нарече Байдън „студен, безсърдечен, егоистичен и страхлив“, защото не признава ВМС.

Списание People цитира неназован източник, който казва, че спорът за издръжка на дете между Хънтър Байдън и майката на детето е повлиял на начина, по който президентът и първата дама са взаимодействали с внука си.

Президентът на САЩ често е говорил публично за семейството си, включително за шестте си други внука, на които той смята, че са го насърчили да се кандидатира срещу Доналд Тръмп на президентските избори през 2020 г.

Източник: Ал Джазира и информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР