Бай Георги е 81-годишен дядо от поморийското село Бата, решил

...
Бай Георги е 81-годишен дядо от поморийското село Бата, решил
Коментари Харесай

Борисов, пенсионерите дават петдесетолевките, за да кърпят дупките по твоите пътища

Бай Георги е 81-годишен дядо от поморийското село Бата, решил да прави работата на страната. Кърпи зейналите дупки по българския път към прилежащото село Медово. С двете си съсухрени от напреднала възраст ръце и със лични средства. Материалите му костват 50 лв.. Виждаш ли, Борисов, къде отиват петдесетолевките за възрастните? Кърпят дупките по твоите пътища.
Бай Георги се трансформира в същинска сензация в обществените мрежи. Снимките му с лопата в ръка обиколиха Фейсбук за часове и провокираха бурни реакции.

81-годишният дядо бил механик. И имал своя технология за запълване на дупките по пътя. А те са задоволително доста. Забърква цимент, поставя го в дупката и по-късно подрежда камъни. Казва, че по този начин даже и да мине тежък камион, не се поврежда пресния цимент.

" Като видя дупка и не мога да търпя. И дъщерите ми идват всяка събота и неделя тука. Стресират се. За материали съм дал 50 лв., а благодарността на хората няма цена ", споделя бай Георги пред БГНЕС.

.
Снимка: БГНЕС

“Това не изисква доста средства. Стане ли дупка, в границите на 4-5 дни би трябвало да се попълни”, безапелационен е Георги.

Кметът на селото Георги Георгиев сподели от своя страна, че пътят се ремонтира всяка година, а дупките са се отворили след дъждовете. Чакали да се оправи времето, с цел да ги запълнят.

Времето, природата… Те са отговорни. Те провокираха свлачища, срутища, напукани пътища, безконечни поправки. Времето. Природата. Не страната. Не “нашите фирми”, некачественото осъществяване, безконечните поправки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР