Бавим се непрекъснато, аз разбирам, че парите за държавата са

...
Бавим се непрекъснато, аз разбирам, че парите за държавата са
Коментари Харесай

Есил Дюран: Езикът на политиците е като на женски пазар

Бавим се непрестанно, аз разбирам, че парите за страната са от извънредно голямо значение, само че до момента в който си мислим за парите, които чакаме от Европа, България към този момент публично е страната, в която мъчно се живее и елементарно се умира. Така че тук за живота на хората, то не е единствено да имаме пари. Ами ние не можем да си запазим животите, тъй че това туптене на топката и гледане на тоя същия филм няколко пъти подред с избори сме го гледали. Това съобщи попфолк певицата Есил Дюран в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

Те са решили изборите да са октомври, доста забавно, само че ние не знаем обаче същинската причина да бъдат тогава. Септември не им харесва. Много одобрявам думата ентусиазъм, само че в тази ситуация доста към този момент неуместно звучи. Всичко друго, само че не сме въодушевени да гласуваме след тези две години, защото ние гласувахме, с цел да разберем истината и по този начин се превърнахме в личните си очи като някакви наивници, които имат вяра въпреки всичко, че нещо може да стане, че нещо може по този начин да се промени. Но думата ентусиазъм да не я използваме, добави Дюран.

Те се назовават мафия. Кой е мафията в последна сметка? Единият вика: Ти, си мафия. Другият вика към него: Ти, си мафия. Това всичко ужасно доста обърква самите гласоподаватели, защото хората, не всеки от тях е седнал да прочете това, което би трябвало да прочете, с цел да оформи лична позиция и мнение. Отделно политиците приказват на езика на омразата, езикът им е като на женски пазар, сподели още Есил Дюран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР