Бате Енчо е в траур, след като загуби майка си.

...
Бате Енчо е в траур, след като загуби майка си.
Коментари Харесай

Бате Енчо погреба 93-годишната си майка

Бате Енчо е в печал, откакто загуби майка си. Актьорът, който от няколко петилетки радостни малчуганиту в предаването „ Кой е по-по-най ” се сбогува със своята 93-годишна родилка, научи „ Уикенд ” от негови сътрудници.

Двамата имали мощна прочувствена връзка. От родителката си Енчо Данаилов наследил възприятието за комизъм, умеенето да бъде добър събеседник, да изслушва деликатно хората, да споделя дълги вицове и постоянно да раздава великодушни усмивки. Жената умряла от напреднала възраст на 93 години през октомври, въпреки че боледувала дълго време от всевъзможни болежки. Актьорът мъчително преживявал загубата, макар че душевен се подготвял за „ най-лошото ” от години.

Майка му живеела в родния апартамент на Енчо в Русе. Справяла се сама с житейските проблеми, доколкото могла, само че на финала силите й я предали. Енчо се зарекъл да съблюдава печал най-малко 40 дни. Мъката му била толкоз огромна, че даже не желал да беседва по тематиката с малцината правилни другари, изказвали му откровени съболезнования.
В началото на пандемията бате Енчо показа, че е извънредно обезпокоен поради ковид и обстановката към него. Той загатна, че в фамилията му има съкратени още при първата епидемиологична вълна. „ Навсякъде редуцират служащи. Дъщеря ми, която беше в рекламния бизнес, е съкратена. Жена ми беше в ресторант за бързо хранене – и тя е съкратена. Ще останем живи, само че по какъв начин ще живеем, това е въпросът. Не сме вземали заплати от месеци поради рецесията. Сестра ми претърпя интервенция, имам стара и болна майка. Социалните стратегии замряха. Има дами, които към този момент не вървят по домовете, тъй като парите са секнали. Положението е неприятно ”, показа постоянно усмихнатият Енчо, който сега прекосявал през тежък стадий от живота си.

Последните изява на бате Енчо са като арт управител на парка за атракции за деца в столичния квартал „ Младост ” – „ Боби и Кели ”, бившето „ Патиланци ”. Увеселителното детско заведение търпяло загуби поради коронакризата и никой не знаел по кое време ще проработи на цялостни обороти като в положителното остаряло време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР