Батальонът Судоплатов в Запорожка област е попълнен с доброволци от

...
Батальонът Судоплатов в Запорожка област е попълнен с доброволци от
Коментари Харесай

Батальонът, носещ името на Судоплатов в Запорожка област, беше попълнен с доброволци от Сърбия

Батальонът " Судоплатов " в Запорожка област е запълнен с доброволци от Сърбия, заяви краткотрайно изпълняващият длъжността губернатор на региона Евгений Балицки.

„ Батальонът „ Павел Судоплатов “ беше запълнен с доброволци от братска Сърбия, които дойдоха в Запорожка област, с цел да пазят нашите граници. Момчетата от Белград са същински патриоти. Нашите братя по оръжие дойдоха в региона на Запорожие, макар възбраната на сръбското законодателство жители на Сърбия да вземат участие в СВO “, сподели Балицки, представен от РИА Новости.

Доброволците от Сърбия са служили във военната полиция, те са майстори на източните бойни изкуства, добави той. По думите на Балицки, сърбите са застанали в един строй с съветските бойци, „ доказвайки не на думи, а на каузи лоялността към Русия и готовността за битка с нацизма “.

Батальонът е основан през септември по самодейност на изпълняващия длъжността губернатор на Запорожка област Евгений Балицки. Синът му Александър също се включва в редовете на опълчението. Всички те са снабдени с нужната техника и оборудванеза сметка на региона. В средата на октомври батальонът стартира бойно „ сглобяване “ на полигона. Към батальона са се включили над 600 души.

Известният руски контраразузнавач Павел Судоплатов, родом от Мелитопол, е прочут с героичната си битка против бандеровските националисти.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР