БАТ България представи на българския пазар най-новия модел на иновативното

...
БАТ България представи на българския пазар най-новия модел на иновативното
Коментари Харесай

БAT България представи glo™ hyper X2 – последната иновация за нагряване на тютюн на компанията

БАТ България показа на българския пазар най-новия модел на новаторското устойство glo™ – glo™ hyper X2.

Това е последната иновация в портфолиото на бързо разрастващата се световна марка за нагряване на тютюн на БАТ – glo™. glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в стилен корпус, който обезпечава елементарен захват и преносимост. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване, светодиоден знак за положението на батерията, новаторски механизъм за хигиена, и ще бъде налично в разнородни цветови комбинации.

glo™ hyper X2 се предлага в комерсиалната мрежа у нас от 17 октомври 2022 година с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под одобрената марка на премиум бранд в България. Продуктите ще са налични на национално равнище в необятната комерсиална мрежа, както и в съвсем всички огромни търговски центрове, като The Mall и Paradise Center в гр. София; Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив. Повече за продукта и предлагането му на пазара у нас може да се откри на www.myglo.bg

" Представянето на пазара на glo™ hyper X2 бележи още един основен стадий в трансформацията на нашата компания. glo hyper X2 е най-новото и усъвършенствано устройство за нагряване на тютюн на БАТ и предлага доста новаторски функционалности, отговарящи на потребителските упования. Радвам се, че скоро след международната премиера на glo™ hyper X2, имаме възможонстта да го представим и на българските консуматори ", съобщи Мила Маречкова, изпълнителен шеф на БАТ България.
Наскоро БАТ разгласява резултатите от едногодишно изследване в действителна среда на glo™*, което сподели, че пълнолетните пушачи, които са минали напълно към glo™, са постигнали обилни и устойчиви усъвършенствания в няколко индикатора за евентуална щета спрямо тези, които са траяли да пушат.

" Резултатите от това изследване са най-важните данни, които в миналото сме генерирали за glo и за категорията на продуктите за нагряване на тютюн като цяло.

Окончателните резултати от нашето едногодишно клинично проучване* на glo™ предоставиха нови значими данни, които допълват доказателствата в поддръжка на glo™ като артикул с понижен риск** ", уточни Марк Форстър, Ръководител регулаторни и научни въпроси на Групата БАТ.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР