Баскония най-сетне спря негативната си серия от четири поредни загуби

...
Баскония най-сетне спря негативната си серия от четири поредни загуби
Коментари Харесай

Баскония развали плановете на Жалгирис

Баскония най-накрая спря отрицателната си серия от четири следващи загуби в Евролигата. Шампионът на Испания от предишния сезон съумя да се пребори с предизвикването на Жалгирис (Каунас) и реализира победа с като хазаин.

. put a recent run of losses behind them to get back to winning ways beating 81-68

Highlights...
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Момчетата на Душко Иванович поеха надзор над мача при започване на втората четвърт и повече не погледнаха обратно. Тимът ловко запазваше двуцифрения си задатък през целия дуел и справедливо се поздрави с първия си триумф от пет мача насам.

A win to end the week for
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Баскония се намира на 13-ата позиция в класирането на шампионата на богатите с актив от 10 победи и 13 загуби. Жалгирис пък позволи неприятна загуба в борбата си за място в плейофите на конкуренцията и е на 7-о място с 13 триумфа и 10 провали.

 Alec Peters - TD Systems Baskonia Vitoria-Gasteiz - EB20

Пиерия Хенри приключи с 19 точки за испанците, Алек Питърс добави 15 точки, 7 битки и 5 асистенции, Лука Вилдоса се разписа с 14 точки, а Тони Джекири означи 10 и взе 7 битки.

Мариус Григонис бе прецизен със 17 точки за Жалгирис, Томас Уолкъп вкара 14, а Жофри Ловен остана с 12 точки, 9 битки и 4 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР