Баскетболният треньор Тити Папазов, който е много силно обвързан и

...
Баскетболният треньор Тити Папазов, който е много силно обвързан и
Коментари Харесай

Тити Папазов: Станимир Стоилов има огромен опит в такива битки с ЦСКА

Баскетболният треньор Тити Папазов, който е доста мощно привързан и с футболния клуб на Левски, показа, че ЦСКА има доста добър треньор в лицето на Алан Пардю, само че въпреки всичко даде преимущество за „ сините “ за идния край за Купата на България.

Мачът е на 15 май, неделя, от 17.00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Тити Папазов беше специфичен посетител в предаването „ “ по Българска национална телевизия.

Той взе отношение във връзка основаването на новата фенска организация „ Левски на левскарите “, която ще има за цел подкрепяне активността на клуба. Тити Паппзов даде като образец за сходни обединения отбора на Барселона.

„ Трябва да бъдем търпеливи, а когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-вече ми е оказал помощ в тези дни с акциите беше Лъчо Танев. Как би трябвало да се прави, какво да се желае, той има голям опит, тъй като пред очите му е Барселона. Ние доста мъчно ще копираме Барселона, тъй като те не са акционерно сдружение. Любовта на сините почитатели обаче е голяма, би трябвало да се взимат поради международните практики. Но би трябвало да има и ясни правила. Единствените сплотяващи фигури може би в Левски сега са Наско и Мъри. Най-важното е да има неизменност, с цел да имаш глас, би трябвало три години да си плащал членския си импорт, три години без спиране. Така е в Барселона “, разяснява Тити Папазов.

„ Левски е тим с бъдеще, може би това ще е най-голямата премия за тези момчета и за Мъри в този момент. Няма връщане обратно. Всички чакат мача на 15 май “, разяснява още баскетболният експерт.

Запитан за треньорския двубой Алан Пардю – Станимир Стоилов Тити Папазов сподели: „ Безспорно този треньор е високо равнище експерт, когато е работил в Англия няма коментар за неговата класа. За тези 10 дни, в които има време за работа, ще направи оптималното, само че се надявам да не е задоволително. Моето мнение е, че Стоилов има голям опит в такива борби. “

„ Нещото, което желая в Левски да се промени, е да помнят своите митове. А мачът е 1:0 за Левски. Това е пристрастна прогноза, само че се надявам да победим. Победа за почитателите “, приключи Папазов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР