Баскетболният треньор на Маршал Дан Д’Антони — най-възрастният треньор в

...
Баскетболният треньор на Маршал Дан Д’Антони — най-възрастният треньор в
Коментари Харесай

Дан Д’Антони от Маршал, най-възрастният треньор в Дивизия I на 76 години, напусна след 10 сезона

Баскетболният треньор на Маршал Дан Д’Антони — най-възрастният треньор в Дивизия I на 76 години — напусна след 10 сезона. Той ще бъде сменен от помощник-треньор Корнелиус Джаксън, сподели учебното заведение в понеделник вечерта.

Маршал не разгласява изискванията на съглашението на Джаксън и не посочи в изказване дали Д’Антони се е отдръпнал, подал оставка или е бил уволнен. Училището сподели единствено, че ще има „ промяна на управлението “.

Спортният информативен шеф на Marshall не отговори незабавно на текстово известие от Асошиейтед прес, търсещо спомагателна информация.

„ Това беше вдъхновяващо десетилетие на Marshall Basketball под управлението на треньора Д. „ Антони “, сподели атлетичният шеф на Marshall Крисчън Спиърс. „ Неговият ангажимент към Маршал е непостижим и неговото завещание ще бъде почитано години напред. Той построи стратегия, която играе за общественост, която надълбоко се грижи за него и нашите студенти спортисти. Пожелаваме му всичко най-хубаво и чакаме с неспокойствие да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР