Баскетболният свят е в еуфория около финала на Евролигата, който

...
Баскетболният свят е в еуфория около финала на Евролигата, който
Коментари Харесай

Баскетболист на Миньор зададе интересен въпрос за Везенков на федерацията

Баскетболният свят е в еуфория към финала на Евролигата, който ще се изиграе през днешния ден от 20:00 часа в “Жалгирио Арена ” в Каунас, противопоставяйки двата гранда Олимпиакос и Реал Мадрид.

Българската суперзвезда в състава на гръцкия исполин Александър Везенков обаче е най-горещата тематика напоследък, като изумителното му показване в най-комерсиалния баскетболен шампионат този сезон му обезпечи премията за MVP на постоянния сезон и накара всички да приказват за него.

Направи го и баскетболистът на Миньор 2015 Героги Дамянов, който с обява в обществената мрежа Facebook зададе на БФБаскетбол много забавен въпрос. 

Той показа фотография, на която се вижда голям афиш на сръбската мегазвезда Никола Йокич и надпис MVP върху жилищна постройка в Сърбия и написа:

“Кога в България ще създадем нещо сходно към наш състезател, който е станал най-полезен състезател за сезона в най-силното състезание в Европа? За жал още сме доста надалеч от цялата истина и нямаме никакво почитание и почит към спортистите представящи страната ни!! ”.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР