Баскетболният специалист Константин Папазов разкри, че заемът от близо 200

...
Баскетболният специалист Константин Папазов разкри, че заемът от близо 200
Коментари Харесай

Тити Папазов призна, че е дал заем на Левски с минимална лихва чрез малката си фирма |

Баскетболният експерт Константин Папазов разкри, че заемът от близо 200 000 лв. към Левски за погашение на част от заплатите е бил провиснал от персонално негова компания, която пък ги е взела от негов другар, останал неназован от бъдещия втори акционер в клуба.

Парите били планувани за покупка на парцел. Това разкри Тити в отговор на въпроси на водачи на агитката в обществените мрежи, които в последните дни интензивно нападат новото управление на Левски. На процедура Папазов удостовери обвиняванията с изявлението си. Той беше наименуван през вчерашния ден " Г-н Малка компания, минимална рента " от известния последовател Любо Младежа.

" На 3 август тази година персонално от моята компания дадох заем, тъй като по този начин беше вярно все още. Една седмица преди шампионата момчетата получиха заплати за месец февруари. Жена ми единствено ме помоли това, което съм дал за баскетбола, да не се случва и във футбола.

Но трябваше да изяснявам пред всички, с цел да бъде удовлетворен Степан Хиндлиян (председател на НКП). Сега освен към този момент всички знаете, а и мой другар иска ми се обиди. Ще се обиди, тъй като тези пари ги взех от него за покупка на парцел. Относно това, че компанията ми е дребна, мощно се надявам да стане по-голяма и да давам огромни заеми. Относно лихвата, за която се спекулира, няма по какъв начин да се даде заем без рента.

Тя е минимална, за утешение на тези, които ме пишат лихвар. Те си имат подобен и го знаят кой е. За всичко на този свят могат да ме обвинят, само че не и на финансова тематика. От 26 години съм в спорта, от 22 съм най-скъпо платеният треньор в баскетбола. Имам ясни доходи. В рамките на 10 дни обаче се оказах измамник, който крие истината ", сподели Папазов.

На масата за конференции участваха още мажоритарният акционер Наско Сираков и изпълнителният шеф Павел Колев.

Сираков съобщи, че в действителност към момента не са трансферирани обещаните % акции на Тити, само че той можел да се усеща съсобственик. Чисто механически прехвърлянето щяло да стане до седмици.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР