Баскетболният отбор на Черноморец“ има труден тест днес. В зала

...
Баскетболният отбор на Черноморец“ има труден тест днес. В зала
Коментари Харесай

„Черноморец“ посреща шампиона „Левски“

Баскетболният тим на „ Черноморец “ има сложен тест през днешния ден. В зала „ Бойчо Брънзов “ ще гостува първенецът „ Левски “.

Дербито е от петия кръг в Националната баскетболна лига и ще стартира в 19:00 часа. Масовите билети за вход са на цена от 7 лв.. Пенсионери и възпитаници от 12 до 18 години ще влизат против 3 лв.. Безплатно ще гледат мача децата до 12 години.

Съдии на дуела ще бъдат Николай Цинцарски, Серафим Русев и Станимир Петров. Дежурен представител на БФБаскетбол е Съби Бахчеванов.

За „ Черноморец “ под въпрос остава присъединяване в мача на Симеон Лепичев, който лекуваше контузия. Във краткотрайното класиране воденият от треньора Васил Евтимов бургаски тим заема четвърто място с актив от 6 точки – 2 победи и 2 загуби. Столичани са с 3 загуби от 3 мача и 3 точки. Успех на нашите против „ Левски “ ще ги утвърди в Топ 4 във краткотрайното класиране в НБЛ.

След срещите от този кръг настава пауза в шампионата, поради квалификационните мачове на националния тим на България за Евробаскет 2025 против Португалия на 10 ноември в Коимбра и на 13 ноември в Никозия против отбора на Кипър.

„ Черноморец “ гостува в идващия кръг на „ Балкан “ в Ботевград на 19 ноември.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР