Баскетболният отбор на Берое се раздели с треньора Андреа Марушич

...
Баскетболният отбор на Берое се раздели с треньора Андреа Марушич
Коментари Харесай

Берое остана и без треньор

Баскетболният тим на Берое се раздели с треньора Андреа Марушич и с трима от задграничните си играчи, оповестиха от клуба. Вчера старозагорци се отхвърлиха от присъединяване в шампионата за Купата на България, а няколко часа по-късно разгласиха и публично изказване.

" Клубът приключи по взаимно единодушие договорите на състезателите Даръл Дейвис, Карлос Пепин и Антун Маричевич и сърдечно им благодари за професионализма и себераздаването в взаимната ни работа! Успех момчета в новите провокации! Също по този начин, Берое пожелава триумф и на треньора Андреа Марушич ", написаха от отбора във Facebook.

" Понякога е належащо да вземеш прагматично решение, без значение какво ти се желае или какви проекти имаш...   Прецизирайки опциите си в сезон, изпълнен с травми, и взимайки в поради лимитираната ни финансова рамка, непозволяваща да надградим състава си, а и не на последно място, присъединяване ни във втората шестица на шампионата, водещо най-много до съдбоносен плейоф, взехме тежкото решение да жертваме спортно-техническото показване, търсейки нормалността ", оповестиха още от Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР