Баскетболният отбор на Академик Пловдив проведе открита тренировки за журналисти

...
Баскетболният отбор на Академик Пловдив проведе открита тренировки за журналисти
Коментари Харесай

Академик Пловдив се включва в кампанията Заедно за Ангел

Баскетболният тим на Академик Пловдив организира открита тренировки за публицисти в зала " Сила ". Тимът беше с новите си подготвителни екипи. Новите екипи на пловдивчани ще бъдат на марката “Тута” на литовската легенда Арвидас Сабонис. Тимът ще бъде и с нова емблема през този сезон.

Отборът театралничи за фотоси преди началото на подготовка, която беше водена от треньора Йордан Янков и неговия асистент Сашо Груев. Пловдивчани предоставиха екип с подписи на целия тим за благотворителния търг в акцията “Заедно за Ангел”, който ще се организира в събота на клубната база на Ботев в Коматево.

“Наблягаме на кондиционната подготовка. Все още не сме упражнявали толкоз доста в зала. Целите пред клуба са да играем атрактивно и да постановяваме българските играчи. На този стадий селекцията е завършена. Пожелавам на всички да са здрави и ние като тим да се развиваме във всеки един мач”, съобщи старши треньорът на тима Йордан Янков. Пловдивчани стартират с контролите в събота против Левски-Лукойл в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР