Баскетболната тръпка се завръща в София, след като efbet обяви

...
Баскетболната тръпка се завръща в София, след като efbet обяви
Коментари Харесай

Тръпката от баскетбола се завръща в София с ЦСКА

Баскетболната тръпка се завръща в София, откакто efbet разгласи дълготрайната си поддръжка за баскетболния клуб ЦСКА.

Мъжкият тим на „ армейците “ се възражда в подготвеност да нападна върховете на Националната баскетболна лига след 13-годишно неявяване от елита. А това връща и прословутото столично дерби Левски - ЦСКА, което ще се случи още през ноември.

Отборът се образува единствено за 2 месеца, откакто най-големият букмейкър efbet стана общоприет спонсор на ЦСКА. „ Червените “ са част от самодейността на компанията „ еfbet поддържа българския спорт “, която към този момент даде рамо на редица клубове, спортисти и федерации.

„ Баскетболът постоянно е имал своята вярна аудитория, която в този момент има сериозна причина да изпълни залите, с цел да усети тръпката от зрелищните спортни достижения онлайн “, споделят от компанията за спортни
залози. „ Щастливи сме, че можем да подкрепим такава значима идея – завръщането на тим като ЦСКА в елита на НБЛ. Изключително доста се радваме, че легенда като старши – треньора Росен Барчовски се зае със задачата да сътвори новата глава от историята на БК ЦСКА “, допълниха генералните спонсори на клуба.
`Тръпката

Преди ден ЦСКА сподели звездния си състав и организира открита подготовка в наличието на медии. Селекцията на Росен Барчовски събра както одобрени към този момент баскетболисти, по този начин и изгряващи играчи със забележителни качества. Да дадеш път на млади гении е инвестиция в развиването освен на този тим, само че и в българския баскетбол, споделят от БК ЦСКА.

Отборът навлиза в най-важната фаза от своята подготовка. Баскетболистите на Росен Барчовски се готвят двуразово и стартират контролните си срещи с мач не против кого да е, а против първенеца „ Балкан “ в Пловдив.



„ Нашите последователи чакаха прекалено много това завръщане в НБЛ и за това ползата е огромен. Благодарение на генералния ни спонсор efbet, ЦСКА освен се завърна в професионалния баскетбол, само че и има мощен тим, подготвен да се пребори с всеки противник “, изясни Александър Чакмаков, член на Управителния съвет на клуба.
`Тръпката


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР