Баскетболната легенда на НБА и телевизионен коментатор Чарлз Баркли разбива успеха на игрището, на снимачната площадка

...
В кариерата си в залата на славата в НБА Чарлз
Коментари Харесай

В кариерата си в залата на славата в НБА Чарлз Баркли натрупа 12 546 борби, но той направи най-добрия отскок, когато свърши играта, изравнявайки — може би дори засенчващо — значителните му умения на баскетболно игрище, с изключителния му талант в телевизионно студио. През последните 23 години Баркли дава остроумни, откровени, провокативни мнения по всяка възможна тема, често предавани с усмивка; винаги предаван с откровеност-не-да-пука-ако-си-съгласен-с-мен. Представете си Марк Твен с игра с нисък пост.

Както съобщихме за първи път през март, въпреки липсата на езиков редактор, може би поради това, Баркли, който сега е на 60, изглежда устойчив на анулиране, получи лиценз да стигне точно до тази линия на приемливост в средата на корта, дори да го прекрача понякога. Това го направи по-актуален от всякога. Това му направи повече пари, отколкото някога е печелил, играейки баскетбол. Това го превърна — смеем ли да го кажем? — американско съкровище.

Jon Wertheim: Защо предполагаш, че хората искат да те слушат?

Charles Barkley: (смее се) Мисля, че знаят, че ще бъда честен, ще бъда честно, нямам скрит дневен ред. Няма много хора по телевизията, за които можеш да кажеш това.

Шестдесет вечери в годината Чарлз Баркли е любимият човек в „Inside the NBA“ на TNT

Пътеводител, Еми - доминиращо шоу, което създава завладяваща телевизия без сценарий.

Jon Wertheim: Забавлявате ли се там горе?

Charles Barkley: Това е просто баскетбол! (смее се) Ние не решаваме инфлацията, не току-що се върнахме от Афганистан.

Jon Wertheim: Но вие също не сте продавач на употребявани коли. Искам да кажа, че ако една игра не е добра, ще го признаете, ще го кажете.

Чарлз Баркли: О, да, защото феновете, феновете не са глупави. Те просто го видяха. Ако им кажа, че това беше добра игра, те ще си кажат: „За какво, по дяволите, говори Чарлз (смее се)?“

Jon Wertheim: Казахте, че понякога дори сте заспивали на снимачната площадка

Чарлз Баркли: О

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР