Баскетболистът на Стоктън Кингс Ченс Команчи и неговата приятелка Сакари

...
Баскетболистът на Стоктън Кингс Ченс Команчи и неговата приятелка Сакари
Коментари Харесай

Баскетболист и приятелката му бяха арестувани за убийство на 23-годишна

Баскетболистът на Стоктън Кингс Ченс Команчи и неговата другарка Сакари Харндън са задържани и упрекнати в отвличането и убийството на Марайна Роджърс, заяви полицията в Лас Вегас.

Отборът на Стоктън Кингс е част от Г-Лигата (Лигата за развитие) на Националната баскетболна асоциация и филиал на отбора на Сакраменто Кингс, а 208-сантиметровият Команчи има по 14 точки и 7 битки приблизително на мач за него през този сезон. Той е бил задържан в петък.

От полицията в щата Невада разкриха, че имат доказателства, че 27-годишният Команчи и 19-годишната Харндън са умъртвили 23-годишната Роджърс. Роджърс е била оповестена за търсене на 6 декември от нейни другари. Това е било ден след гостуването на Стоктън Кингс на отбора на Г-Лийг Игнайт в Хендерсън, щата Невада и ден преди срещата на Кингс с Рип Сити Ремикс в Портланд, щата Орегон. И в двата мача Команчи е играл за Стоктън.

Властите в Невада са разкрили тялото на Роджърс в пустинята край град Хендерсън, а съгласно полицията убитата е била другарка с Харндън, като двете са се срещнали на 5 декември. Роджърс е била отвлечена, а по-късно и убита от Команчи и Харндън, настояват управляващите.

Във вторник Команчи ще се яви пред съда в Сакраменто, щата Калифорния и се чака той да бъде предаден на управляващите в Невада. Ако бъде приет за отговорен, баскетболистът може да получи и смъртно наказване, въпреки от 1976 година насам в Невада да са осъществени единствено 12 изтезания.

Ченс Команчи към този момент е освободен от състава на Стоктън Кингс, за който той игра през последните два сезона. По-рано тази година баскетболистът изигра и един мач в НБА с отбора на Портланд Трейл Блейзърс, в който вкара 7 точки. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР