Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс разкри, че през

...
Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс разкри, че през
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс разкри, че е получил предложения да играе в НФЛ

Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс разкри, че през 2011 година е имал опция да заиграе в Националната футболна лига (НФЛ) на Съединени американски щати, откакто е получил оферти за контракт от два от най-популярните тимове в лицето на Сиатъл Сийхоукс и Далас Каубойс.

36-годишният Джеймс сподели това пред братята Пейтън и Илай Менинг по време на мача сред Далас Каубойс и Филаделфия Ийгълс в понеделник вечер. "Каубоите ", на които е обожател Джеймс, завоюваха мача с резултат от 41:21.

"Собственикът на Далас Каубойс Джери Джоунс ми предложи договор, а същото направи и (старши треньорът) Пийт Керъл в Сиатъл по време на локдауна в НБА ", сподели Джеймс, който е четирикратен първенец в НБА и номер 3 във безконечната ранглиста при реализаторите.

Началото на сезон 2011/12 в НБА бе забавено, защото играчи и притежатели на тимове не можеха да реализират съглашение по отношение на новия групов трудов контракт.

"Определено тези оферти накараха кръвта ми да кипи и да мисля за футбола. с който да запълвам неделите си. Но в НБА бързо успяхме да реализираме единодушие и се върнах в залата доста скоро. Но сигурно обмислях тази опция ", описа Джеймс, който като гимназист е определян и като един от най-обещаващите рисийвъри в цяла Америка.

"Все още вардя фланелките, които ми изпратиха Джери и Пийт през 2011 година. Мисля, че идеалната позиция за мен щеше да бъде като тайт енд. Представях си, че ще бъда експерт в ред зоната като Гронк ", сподели още Джеймс, правейки отпратка към тайт енда на Тампа Бей Букъниърс Роб Гронковски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР