Баскетболен клуб Хебър и Община Пазарджик организират турнир за мъже

...
Баскетболен клуб Хебър и Община Пазарджик организират турнир за мъже
Коментари Харесай

Баскетболният “Хебър“ организира турнир в памет на легендата...

Баскетболен клуб Хебър и Община Пазарджик провеждат шампионат за мъже в памет на именития Спас Натов. Надпреварата в родния град на някогашния баскетболист ще се състои със съдействието на кмета на града Тодор Попов, ръководителя на Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова, президента на Хебър Янислав Марков и с партньорството на компанията Lacrima.

Турнирът е на 24/25 септември (събота и неделя) в новата зала “Иван Симеонов ”.

Участие ще вземат домакините от Хебър Пазарджик, ЦСКА, Микс (София) и Левски 2022 (София). В края на шампионата ще бъдат раздадени специфични призове за - Най-добър изпълнител, Най-добър герой, Най-добър подавач, Най-добър бранител и MVP на шампионата.

„ Спас Натов беше именит баскетболист, мой съотборник, съученик и добър другар. Роден в нашия град Пазарджик, той заслужи това самопризнание с харизмата и добротата си. Благодаря от сърце на всички тимове, които потвърдиха присъединяване, благодаря на кмета Тодор Попов и на Ренета Камберова. Силно се надявам да напълним новоткритата спортна баскетболна зала “Иван Симеонов “ и да създадем паметен баскетболен празник в името на Спас Натов “, разяснява ръководителят на баскетболния Хебър Янислав Марков.

 

Програмата за шампионата:

24.09 (събота)

16:30 часа - Откриване

17:00 часа - ЦСКА – Левски 2022

19:00 часа - Хебър Пазарджик – Микс София

 

25.09.2022 (неделя)

15:00 часа – Мач за трето място

17:00 часа – Финал

19:00 - Награждаване и закриване на шампионата

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР