Басистът на „Подуене блус бенд” се нуждае от спешна операция

...
Басистът на „Подуене блус бенд” се нуждае от спешна операция
Коментари Харесай

Събират спешно пари за операция на наш известен музикант

Басистът на „ Подуене блус бенд” се нуждае от незабавна интервенция за промяна на ставата. Негови другари събират пари, с цел да му оказват помощ. Сред тях е и Васко Кръпката, който написа обръщение във Facebook с молба за помощ:

„ Пиша тези тревожни думи с изпитание, което ми е нужно да преодолея позор, стеснение и задръжки, тъй като става въпрос за незабавна потребност от интервенция на нашият басист Смилен М-р Сми. Много по-лесно е, когато свирим благотворително за болно дете, потърпевш моторист..., само че когато става въпрос за един от нас, е доста внимателно, само че какво пък, нали в сложните моменти се броят същинските другари?!

От много време индивидът е нападнат от подло изхабяване на става и се постанова незабавна интервенция. Сумата е към 5000 лева и срокът е към месец. С бандата взехме решение единомислещо да се опитаме да помогнем за набирането на сумата, като обявим идващия ни концерт благотворителен в интерес на Мистър Сми. И по този начин каним ви на благотворителен концерт, 4-ти февруари, 22.00 ч., Студио 5 НДК.



Мястото се намира откъм паркинга на НДК. Билетът ще коства най-малко 30 лева, ще се продава и събирателен албум на същата цена. Надявам се да сте в въодушевление и да откликнете на тази покана. Предварително благодаря от името на цялата тайфа.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР