Бащата на вратаря на Славия Светослав Вуцов - Вили Вуцов,

...
Бащата на вратаря на Славия Светослав Вуцов - Вили Вуцов,
Коментари Харесай

Вили Вуцов скочи: Ще заведа тежко дело на този младеж

Бащата на вратаря на Славия Светослав Вуцов - Вили Вуцов, направи коментар за "расисткия скандал ", разиграл се към сина му. Както стана ясно, нападателят на Етър Миси Мезу упрекна вратаря на столичани, че го е нарекъл "маймуна ". Ето какво съобщи Вили по тематиката:

"Съжалявам, че би трябвало да губим на хората времето. Аз не съм му юрист, само че мисля, че той не е квалифициран да се отбрани по най-хубавия метод. Не като юрист, а като негов консултант, аставник ", уточни той пред Българска национална телевизия.

„ Говорих нощес дълго с него, познавайки си детето съм уверен, че не е направил нищо сходно. Заставам с цялото си сърце и душа. Това са единствено догадки - нещо написано в обществените мрежи не е обвиняване всеки може да го напише и всеки да го отхвърли.

Той твърди, че в 40-ата минута този състезател на Етър пада в наказателното поле да симулира. В този миг има сдърпване, той ми споделя, че му е споделил "Симулант бягай от тука ". Последвали са обидни реплики на френски и британски. Ще му кажа на Миси Мезу нещо като татко: "Младеж, ти, дето си предизвикал, че ще му стъпиш на главата. Няма да разреша на никого да приказва по този начин на моето дете, без значение дали на български, френски или италиански ".

"От сутринта се поучавам с юристи. Ако видя публична тъжба или нещо сходно, ще последва такова тежко дело за клюка, засегнатост. Да му пристигна акъла на този юноша, да не вкарва в такива завършения един 18-годишен състезател ", добави Вили Вуцов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР