Бащата на принц Хари принц Чарлз бе един от най-разочарованите

...
Бащата на принц Хари принц Чарлз бе един от най-разочарованите
Коментари Харесай

Жестът на Чарлз към Хари и Меган

Бащата на принц Хари принц Чарлз бе един от най-разочарованите от решението им с Меган да изоставен кралския двор. Той в действителност доста се постара да ги накара да се почувстват удобно, изключително Маркъл, която даже заведе до олтара.

Въпреки тези старания и сериозната финансова помощ, Хари избра да послуша брачната половинка, а не родителя си . Но бащината любов е задоволително мощна, а Чарлз демонстрира задоволително схващане към обстановката.

След първичния яд и отчаяние, бъдещият крал взе решение още веднъж да помогне финансово на Хари и Меган , само че единствено за първата година от новия им живот. Така той ще поеме всички техни финансови потребности в границите на милион, два, а може би и повече.
 Снимка 454062

И тук казусът, който излиза на напред във времето, е с какви пари Чарлз ще подкрепя сина си и снаха си. От кралския двор са безапелационни, че това са негови персонални финанси, а не тези на херцогство Корнуол, което той управлява. С други думи - още веднъж пари на данъкоплатците.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво им е гневен принц Чарлз
Чарлз е гневен на Хари и Меган

Разочарованието е огромно

Все отново, Чарлз има опцията да подкрепи финансово Хари и Меган с милионите, които е наследил от фонда на Кралицата майка и крал Джордж VI. Но съответна изясненост за произхода на финансите, които ще отлетят към Канада, едва ли ще получим, написа Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР