Бащата на починалия от коронавирус 19-годишен Христо Иван Денев изнесе

...
Бащата на починалия от коронавирус 19-годишен Христо Иван Денев изнесе
Коментари Харесай

Бащата на починалия от К-19 абитуриент шокира: В болницата нарочно заразяват с вируса!

Бащата на умрелия от ковид 19-годишен Христо Иван Денев изнесе поредна порция обвинявания против медиците във великотърновската болница, като съгласно него реаниматорите там преднамерено се заразявали здрави пациенти.


Христо Денев

Въпреки че преди няколко дни юристът разгласи в ефира, че ковид няма и всичко било една машинация за точене на пари и изпробване върху здравето на пациентите, през днешния ден той твърди, че точно анестезиолозите в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов " не спазвали наложени ограничения.

"Нормално ли е във Филевата мъртвилница коронаотделението да е посред другите? Нали концепцията е да бъде оптимално отдалечено и обезопасено?

Нормално ли е така наречен реаниматори - гробари да обслужват бъдещите мъртъвци с Covid и в същото време да вършат интервенции насреща, в хирургията? Къде са ограниченията и карантините? ", пита Денев.

Иван Денев
И упорства всичко това да бъде разследвано, в това число от прокуратурата и ДАНС.

Самият правист има намерение самичък да сезира способените органи, измежду които съгласно него са и КПКОНПИ и Национална агенция за приходите.

Болницата в остарялата столица и все още се ревизира от държавното обвиняване, тече и инспекция от Медицинския контрол за нарушавания на етичните правила при лекуването на Христо, който издъхна от инфекцията на 1 август.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР