Бащата на певицата Тита – скандалният шеф на НОИ-Силистра Милен

...
Бащата на певицата Тита – скандалният шеф на НОИ-Силистра Милен
Коментари Харесай

Бащата на Тита гази закона, а ченгетата треперят! Вижте с какво ги заплашва арестуваният за далавери шеф на НОИ Силистра

Бащата на певицата Тита – скандалният началник на НОИ-Силистра Милен Пенчев, който предходната година бе задържан за далавери с отпускани подправени пенсии, въобще не съблюдава разпоредбите за придвижване на пътя, научи HotArena. На няколко пъти униформените го спирали, с цел да му вършат забележка и наложат санкция за това, че лети със скорост над 60-70 километра над разрешената.

Вместо това той отварял прозореца на автомобила, показвал главата си и почвал надменно да крещи: „ Вие знаете ли аз кой съм?! Познавате ли ме, че ще ме спирате?! Бързам, имам си работа и не ми се разправя с вас ”. Още преди да чуе отговор, подкарвал возилото си и продължавал напред. Интересното в тази ситуация е, че ченгетата по този начин и не го глобявали, издават очевидци на няколкото случая.

Милен Пенчев не пропущал вид да се похвали, че е горделив родител на тийнейджърската фаворитка Тита и да изясни, че опциите му са доста, но доста огромни. Поведението му в последно време било много надменно и правело усещане на локалните.

Името на Пенчев нашумя преди време в медиите, откакто бе прихванат диалог по вайбър за споразумяване на пенсия с подправени документи. Тогава държавният чиновник бе пуснат небрежно от ареста и обвиняването му се размина. След това гръмна скандал, че обилно спонсорира скъпи разкрасителни процедури на жена си, която от години не работела. На същото състояние била и каката на Тита. 25-годишната девойка нямала трудов стаж зад тила си, само че постоянно ходела издокарана в скъпи маркови облекла. Посещавала топ заведения и пътувал по екзотични дестинации.
Тита пък станала звезда около Криско. Момичето толкоз желало да се изявява пред прожекторите и да бъде видяно, че се стигнало до там да моли баща си да отпусне някой лев на Криско, че да може той да я стартира бързо и елементарно.  

Най-атрактивна от трите дами, поддържани от Милен Пенчев, била брачната половинка му Сиси. Миньончето извисявало снага малко над 150 сантиметра, само че имало съвършено тяло и визия. Зад всичко това обаче стояли непрекъснатите козметични и хирургични интервенции. Още преди няколко лета русокоската надула устни, което правело мощно усещане измежду останалите жители на Силистра. После тунинговала бюста си и опънала бръчки посредством най-модерните технологии в козметиката, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР