Бащата на пет деца е обвинен в застрелването на жена

...
Бащата на пет деца е обвинен в застрелването на жена
Коментари Харесай

Баща, обвинен в убийство на семейство, каза на ченгетата, че съпругата му е „жадна за пари кучка“, която се отнася с него „като с-т“: прокурори

Бащата на пет деца е упрекнат в застрелването на жена си и трите си дъщери в техния регион на Чикаго вкъщи се карали за пари - по-късно споделил на ченгетата, че жена му била „ жадна за пари кучка “, която го „ тласнала “ към касапницата, съгласно прокурорите.

Махер Касем, 63, е упрекнат в четири убийства от първа степен за гибелта в неделя сутринта на брачната половинка Маджеда, 53, и дъщерите Халема, 25, Захия, 25, и Ханан, 24, в дома им в състоятелен Тинли Парк.

Съпругата му е била простреляна седем пъти, а всяка щерка по два пъти – следена частично от един от оживелите синове на обвинявания палач, беше казано на първото му правосъдно чуване във вторник.

„ Всички ги няма “, твърди се, че признал той, когато полицията пристигнала. „ Отивам в пандиза. “

Касем неотдавна се пенсионира и сподели на отговарящите служители на реда, че „ брачната половинка му се тревожи за парите и от кое място може да ги вземе “, сподели пред съда помощник-държавният прокурор Скот Кларк.

„ Работих през целия си живот, с цел да осиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР