Бащата на Новак Джокович - Сърджан, многократно е предизвиквал негативни

...
Бащата на Новак Джокович - Сърджан, многократно е предизвиквал негативни
Коментари Харесай

По балкански: Бащата на Джокович отпразнува триумфа на терасата в хотела

Бащата на Новак Джокович - Сърджан, неведнъж е предизвиквал отрицателни реакции към себе си поради свои изявления и постоянно е бил упрекван, че по този метод утежнява репутацията на своя наследник. В предишното той нееднократно е неглижирал достиженията на Роджър Федерер и Рафаел Надал, до момента в който в същото време в никакъв случай не е пропущал да изтъкне качествата на сина си и да спомене по какъв начин той е най-великият тенисист за всички времена.

Преди няколко дни Джокович-старши се забърка в нов скандал, откакто бе сниман да се снима в " Мелбърн парк " дружно с почитатели, развяващи съветски флагове с лика на Владимир Путин. Въпросното видео за негативно време обиколи международните медии, съгласно които в клипа се чува по какъв начин Сърджан показва поддръжка към Русия във войната, извиквайки " Да живеят руснаците ". Впоследствие както самият Сърджан, по този начин и Новак изясни, че татко му е помислил упоменатите флагове за сръбски, а думите, които е изрекъл във видеото, на сръбски се превеждат като " Наздраве ". 

Въпреки че двамата ясно подчертаха, че няма по какъв начин някой от тях да поддържа какъвто и да е акт на експанзия и насилия, то още на идващия ден стана ясно, че Джокович-старши е взел решение да не участва на идващите мачове на сина си в шампионата, с цел да не провокира спомагателен ужас. 

Отсъствието му от корта обаче по никакъв метод не се отрази на представянето на Ноле, който по-рано през днешния ден подвигна своята 10-а купа в Мелбърн и общо 22-ра от Големия шлем. Дори на финала Сърджан съблюдава своето заричане и не бе в щаба на сина си, а вместо това изгледа финалния дуел по малкия екран в хотелската си стая. Съдейки по видео, оповестено в обществените мрежи обаче, то можем да кажем, че Джокович-старши не изпитва изключително неодобрение от това, че е отсъствал от корта, защото в клипа се вижда по какъв начин пее и танцува на фона на сръбски песни след триумфа.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР