Бащата на настоящия ас от Ред Бул Макс Ферстапен –

...
Бащата на настоящия ас от Ред Бул Макс Ферстапен –
Коментари Харесай

Бащата на Ферстапен усили слуховете за напускане на Ред Бул

Бащата на сегашния ас от Ред Бул Макс Ферстапен – Йос, реши да интензифицира и без друго сериозните клюки, които настояват, че неговият наследник се е насочил към трансфер в различен отбор. Бившият играч от Формула 1 показа в обществените мрежи вест, в която се приказва точно на тази тематика.

През уикенда техническият консултант при „ биковете” доктор Хелмут Марко за следващ път изрази своите терзания, че Мерцедес се пробва да изкуши 21-годишния гений. „ Към момента има единствено една печеливша кола и тя принадлежи на Мерцедес”, сподели австриецът.

След Гран При на Канада Макс Ферстапен беше помолен да разяснява дейностите на своя татко и по-специално ретиутването на новината. „ Вътре се споделят много неща, само че в последна сметка аз съм състезателят, а не татко ми”, отвърна огромната вяра на Ред Бул.

В същото време обаче холандецът не пожела да изключи като вероятен сюжет прекосяването си в различен отбор. Ферстапен има контракт с Ред Бул до края на 2020 година. „ Аз съм удовлетворен от мястото, където се намирам, само че можем да се представяме и по-добре. Вярвам в плана ни с Хонда. Всички работят крепко, с цел да създадат колата по-бърза. Нека забележим какво равнище можем да реализираме в идващите стартове”, сподели състезателят.

„ Ако получим повече мощ в мотора, а колата стане по-балансирана, то обстановката ще се промени. Знаех, че ще имаме проблеми в Монреал”, добави Ферстапен, който приключи на 5-о място зад колите на Ферари и Мерцедес. „ Миналата година бяхме доста конкурентни тук, само че тогава колата ни беше по-добра от тези на Мерцедес и Ферари. Сега не мога да кажа същото. Не е загадка, че би трябвало да се подобрим. Знаем нашата позиция от началото на сезона, по тази причина резултатите не изненадват никого в отбора”, добави водачът на Ред Бул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР