Бащата на момчето заявил на органите на реда, че той

...
Бащата на момчето заявил на органите на реда, че той
Коментари Харесай

Младеж без книжка прегази куче в Асеновград пред очите на стопанката

Бащата на момчето декларирал на органите на реда, че той карал колата.

Ужасяват случай с почтено животно потресе асеновградчани. За неприятното събитие оповестява Ебру Олджай. Жената споделя, че случката се е разиграла в квартал " Баделема ". По думите й момче без брошура е управлявало автомобил, с който е прегазил малко куче. Домашният любим, чията порода е пинчер, бил част от фамилията на Ебру цели 12 години.

На мястото пристигнали екипи на полицията, а бащата на момчето, умъртвило кучето, декларирал на органите на реда, че той е карал транспортното средство. По-този метод защитил сина си. " И макар, че имаше очевидци, служителите на реда дори не ги отразиха! ", написа в мрежата скърбящата за животното.

При въпрос към бащата какво щеше да стане, в случай че не беше куче, а дете, той дал отговор: " Като смачкам дете тогава ще приказваме! ".

" Искам да запитвам господата служители на реда - в случай че на следващия ден този смачка дете отново ли ще го прикривате по този начин, ами в случай че детето е ваше? Ами в случай че на следващия ден аз го смачкам този и кажа, че е карал дядо ми, който умря преди 26 години, ще повярвате ли? Да се усещам ли свободна да го върша? Толкова ли сте заблудени или по този начин ви устройва? ", с тези думи Ебру се обърна към органите на реда.

" Лошото е, че синчето на следващия ден ще свикне, че тати е зад тила му и всичко остава безнаказано.. Знаем какво се случва с такива мамини и татини дечица. Мисля, че Хан Крумовите закони е към този момент време да влязат в действие.. Иначе оправия няма в нашата страна ", написа консуматор на Facebook.

Гергана Илинова съветва Ебру Олджай да подаде тъжба против служителите на реда, които са били там.

" Ако не им знаете имената описвате в жалбата в какъв брой часа е подаден сигнала на 112. Описвате случая и ще е добре да имате имена на очевидци. ОДП ще поемат те случая, няма да се преглежда от Асеновградки чиновници и надлежно след разпит на очевидци, стартира следствие на служителите на реда, отзовали се на сигнала. Това е редът и е хубаво повече хора да го знаят, с цел да стартира тук в града полицията да си прави работата ", написа Илинова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР