Бащата на милиардера Илон Мъск, Ерол, с когото той не

...
Бащата на милиардера Илон Мъск, Ерол, с когото той не
Коментари Харесай

Бащата на Илон Мъск потвърди, че има второ дете с доведената си дъщеря

Бащата на милиардера Илон Мъск, Ерол, с който той не поддържа връзка, разкри в изявление за The Sun, че неговата доведена щерка е родила второто им дете преди три години.

76-годишният Мъск и 35-годишната Яна Безуиденхаут се снабдиха с първото си дете Елиът Ръш през 2017 година Ерол споделя пред The Sun, че идващото им дете, което е щерка, „ не е било планувано “. Двамата са живеели дружно в продължение на към 18 месеца след раждането на Елиът, само че това към този момент не е по този начин.

“Не е практично. Тя е на 35 година,” изяснява той. “В последна сметка, в случай че още съм жив, тя може да се върне при мен.”

“Когато има огромна разлика във възрастта и един мъж се дами за по-млада жена, даже и той да се усеща доста витален, тази разлика ще се прояви,” добавя Мъск. Той загатва, че събитията са били малко по-различни, когато той е бил женен за майката на Безуйденхаут, Хайди, казвайки: “Ожених се за майка й, когато тя бе на 25, а аз на 45 година Тя евентуално бе най-добре изглеждащата жена, която съм виждал през живота си.”

Яна е била едвам на четири години, когато Ерол става неин доведен татко. Хайди и Ерол имат брак в продължение на 18 години и две деца. Ерол признава, че дъщерите му останали шокирани, откакто разбрали за връзката му с Яна.

Според обява в Daily Mail от 2018 година Илон Мъск “обезумял” откакто схванал, че татко му и неговата доведена сестра чакат дете. В изявление за Rolling Stone от 2017 година Мъск назовава своя татко “ужасно човешко създание.”

Ерол, който има общо седем деца, би желал да има още деца. “Единственото нещо, за което сме тук на Земята, е да се възпроизвеждаме,” споделя той. “Ако можех да имам още едно дете, бих. Не виждам причина да не го направя. Ако се бях замислял за това, Илон и Кимбал нямаше да са тук.”
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР